Sådan mødes vi

FDF Svanninge-Faaborg

Information til medlemmer og forældre

Myndighedernes retningslinjer gør det nu igen muligt for os, at mødes i mindre grupper udendørs. Vi kan ikke lave FDF, som vi kender det. Men det gør det muligt for os at starte langsomt og forsigtigt op igen – hvor vi til at starte med tilbyder fysiske aktiviteter udendørs. På siden her finder du informationer om hvilke regler der vil være gældende for vores aktiviteter. Har du spørgsmål eller kommentarer er du altid velkommen til at kontakte din nærmeste leder eller kredslederen.

Opdateret d. 24. Marts 2021

Vi skal laves FDF på en ny måde – så aktiviteterne vil nok være lidt anderledes end det plejer, men vi er sikker på det nok skal blive sjovt og vi vil sammen få det bedste ud af det 🙂

Hvad gælder for FDF?

Regeringen har prioriteret at holde foreningslivet i gang, fordi det er vigtigt for børn og unge fortsat at kunne mødes i fællesskaber som FDF. Som forening er vi herved blevet vist en tillid til, at vi kan forvalte ansvaret for at skabe gode FDF-aktiviteter på en sikker og ansvarlig måde – præcis som vi også har gjort hidtil.

Du kan her på siden læse om de tiltag vi har lavet for at kunne afvikle FDF på en sikker og forsvarlig måde.

Antal

Vi kan afvikle vores almindelige klassemøder for børn og unge op til 21 år for op til 50 personer. Blandt de 50 personer må der være det antal voksne ledere, vi skønner er nødvendigt for aktivitetens gennemførsel.

Vi afvikler vores aktiviteter efter en plan, der gør vi hurtigt kan ændre på vores program. Vi håber derfor på jeres forståelse for hvis vi nogle gange ændre noget i sidste øjeblik.

Område

Alle aktiviteter vil foregå udendørs – så husk varmt tøj.

Afstand

Alle skal holde så god afstand til hinanden som det er muligt. Vi følger de altid gældende retningslinjer. Under aktiviteter hvor vi kommer under de gældende retningslinjer (ved fx. leg) er vi ekstra opmærksomme på at spritte før og efter for forebyggelse af kontaktsmitte.

Hvis der opstår en situation hvor en af os kommer til skade, tager vi selvfølgelig hånd om situationen og agere som vi normalt ville gøre det – det håber vi på forståelse for.

Ankomst / afhentning

Vi anbefaler at ankomme så tæt på starttidspunktet som muligt – ca. 5 min før.

Medlemmer der kommer på cykel, skal sørge for at sætte cyklerne med god afstand til hinanden. Cykler kan parkeres i indkørslen til kredshuset.

Det skal du have med til mødet

Som udgangspunkt vil du skulle have alt med som vi skal bruge på mødet så vi undgår brug af fællesting.

Vi anbefaler derfor du har følgende med:

  • Din FDF skjorte
  • Gode sko – der kan tåle vi løber og leger udendørs
  • Godt tøj der passer til vejret
  • En flaske med vand (så vi undgår at bruge glas fra kredshuset)
  • Din mobiltelefon
Nye medlemmer

Vi vil meget gerne have nye medlemmer – og alle er velkommen hos os.

Normalt vil vi sige, at du bare kan møde op til et af vores møder – men i øjeblikket er det lidt mere bøvlet, mest fordi vi skal prøve at holde afstand og fordi vi ikke må være så mange samlet på samme sted.

Men vi vil stadig gerne have nye medlemmer – så lige nu skal vi bede dig kontakte vores kredsleder Mads på tlf. 20 87 91 39 – hvis du kunne tænke dig, at prøve at være med til en møde aften. Så finder vi sammen en mulighed så det kan lade sig gøre 🙂

Coronatest

Der er ikke krav om test forud for deltagelse i foreningsaktiviteter. Vi opfordre dog medlemmer og ledere til at efterleve myndighedernes generelle retningslinjer om hyppige tests.

Mundbind

Fra torsdag d. 29. oktober 2021 er det påkrævet, at personer fra 12 år og opefter skal bære mundbind eller visir ved besøg i idræts- og foreningesfaciliteter. Det gælder derfor også i vores kredshus – for unge (12 år og opefter), ledere, forældre og gæster.

Kravet om brug af mundbind eller visir gælder ikke når man er på vores udendørs områder. Ej hælder gælder det når vi er indendørs når vi er igang med vores aktiviteter, når man sidder ned.

Det er altså ikke et krav om mundbind/visir for børn og unge under et FDF møde. I tiden før og efter et møde gælder kravet, hvis man opholder sig indendørs i vores kredshus (med mindre man sidder ned).

Vi anbefaler derfor forældre at vente udenfor indtil jeres børn kommer ud – hvis vores aktivitet er indendørs.

Der er ikke krav om brug af mundbind/visir når vi er udendørs.

Håndhygiejne

Der vil til alle møder være sat sprit, som man kan bruge.

Sygdom / Symptoner / Risikogruppe

Er du syg, uanset om det er med symponer på coronavirus e.lign så vil vi gerne have du bliver hjemme. Vi vil rigtig gerne se dig, men der er ingen grund til at løbe nogen risiko i øjeblikket. Og er man syg, bliver man hjemme til man er rask.

Bliver man dårlig under et af vores møder eller opstår der symtoner – vil det enkelte medlem eller leder bliver sendt hjem.

Er du i risikogruppen hvor det ikke er smart at blive syg – lader vi det være op til det enkelte medlem/forældre at vurdere om det er smart at komme til FDF lige nu. I ved bedst selv hvad der er bedst for jer.

Toiletbesøg under møde

Vi anbefaler du sørger for at gå på toilet derhjemme inden du kommer til FDF. Skal du på toilet under FDF mødet vil der være adgang til toilet i kredshuset.

Medlemmer må bruge toilettet til højre når man kommer ind.

Lederne må bruge toilettet til venstre når man kommer ind.

Toiletter vil blive rengjort før mødet startet – medlemmer der er væbner/seniorvæbner/senior skal rengøre toilet efter brug. Puslinge/tumlinge/pilte – her vil lederen rengøre toilet efter brug.

Alle toiletter vil desuden blive rengjort efter hvert møde.

Aktiviteter

Alle vores møder vil  foregå udendørs. Så husk varmt tøj.

Vi forsøger at planlægge vores møder så de kan laves med så god afstand som muligt – opstår der situationer hvor i føler den aktivitet vi laver ikke er passende vil vi gerne høre fra jer.

Vi forsøger at lave det hele så “normalt” som muligt. Så børnene kan få nogle gode oplevelser.

Heyy! Vi sender live med #computernat
CURRENTLY OFFLINE