Sommerlejr 2019

Her på siden finder du informationer om vores sommerlejr 2019. En sommerlejr der bliver holdt af Nyborg og Svanninge-Faaborg.

Klik på kasserne herunder for at få mere information om de forskellige ting.

Det koster 700 kr at deltage på sommerlejren. Klik på kassen Pris & Betaling for mere information omkring dette.

Deadline for tilmelding er d. 15. juni 2019

Når du er klar til at tilmelde dig trykker på knappen i højre side hvor der står klik her for tilmelding. (OBS til Nyborg: Tilmeldinger fra Nyborg skal afleveres til Dorte)

Vi glæder os til at tage på sommerlejr med dig 🙂

Med venlig hilsen

FDF Nyborg & FDF Svanninge-Faaborg

Tid & Sted
Vores sommerlejr starter Lørdag d. 29 juni kl. 15.oo og slutter Torsdag d. 4. juni ca. kl. 21.00

Vi skal på sommerlejr ved vores lejrcenter på Sletten, hvor vi har booket lejrbasen Bøgebjerg. Adressen er

FDF Friluftscenter Sletten
Bøgedalsvej 16
8680 Ry

Aktiviteter
På sommerlejren skal vi lave en masse sjove aktiviteter, som du vil finde ud af når du kommer. Men du kan godt begynde at glæde dig 🙂 Og vi skal selvfølgelig bade i den svømmepool som er på Sletten og lave vandkamp.
Tema
Temaet for årets sommerlejr er “sjov og ballade”. Med det mener vi at alt det vi laver skal være sjovt.. og måske kommer vi også til at lave lidt ballade på sommerlejren.
Overnatning
De fleste vil komme til at sove indenfor. Men de store (seniorvæbner og opefter) skal måske sove undenfor i telt – alt efter hvor mange tilmeldinger der kommer.

Alle skal medbringe liggeunderlag, sovepose osv.

Mad
Vi skal have en masse lækker mad på vores sommerlejr. Har du allergi eller lign. som køkkenet skal vide noget om, skal du lige give os besked når du tilmelder dig – ellers har vi ingen chance for at finde ud af det.
Pakkeliste
Du kan finde vores standard pakkeliste her: https://fdfsvanningefaaborg.dk/info/

 

Pris & Betaling
Det koster 700 kr. at deltage på årets sommerlejr. Det er inkl. penge til TUT. Det betyder at i ikke behøver at tage ekstra penge med til tutten – i får alligevel ikke lov til at bruge dem 🙂 på den måde har alle det samme at handle for, og vi kan lidt bedre styre indtaget af sukker.

Nyborg: I tilmelder og betaler til Dorte

Svanninge-Faaborg I skal tilmelde jer ved at bruge linket til højre og følge vejledningen der med betaling

Transport
Nyborg: Har deres egen aftale om fællestransport. Kontakt Dorte for mere information

Svanninge-Faaborg: I skal selv sørge for transporten til og fra Sletten. Vi håber jer forældre vil hjælpe hinanden med at fylde bilerne op så alle behøver høre. Brug evt. vores facebook gruppe til koordinering af transporten.

Forældreaften
Vi slutter vores sommerlejr af med en forældre/bedsteforældre aften. Det er samtidig sommerlejren sidste dag, så når aftenen er ved at være slut kan i samtidig tage jeres børn med hjem 🙂

Lejrbål og aftenkaffe

Vi vil derfor gerne invitere jer alle sammen med til vores lejrbål og efterfølgende lidt kaffe og et stykke kage. I er velkommen til at komme fra kl. 19.00 – Vores Lejrbål starter kl. 19.30 og tager ca. 30-40 min. Derefter byder vi på lidt kaffe og et stykke kage. Vi forventer at slutte senest kl. 21 – så i også kan nå hjem i ordentlig tid – eller videre på sommerferie.

Sommmerlejr 2019

Dag(e)

:

Time(r)

:

Minut(ter)

:

Sekund(er)

OBS: Tilmeldinger fra Nyborg gives til Dorte