Kom, så leger vi lige…

FDF er: Fællesskab, leg, oplevelser og gode venner

FDF kan det hele…

Hos FDF Svanninge-Faaborg står frivillige ledere klar til at byde dit barn velkommen til sjove aktiviteter hver uge.

Vi bygger huler og forhindringsbaner, går på opdagelse i naturen, løser gåder og mysterier, rister skumfiduser over bål, tager på ture og lejre, klæder os ud, hører historier, holder filmaftener, spiller musik og meget mere.

Hos FDF elsker vi at lege – og vi er gode til det! Gennem leg, fantasi og opfinderi skaber vi rammerne for godt kammeratskab og en oplevelsesrig barndom. Hos os bliver dit barn en del af et stærk fællesskab og får venner for livet.

Vores engagerede ledere er altid klar til at lytte og tale med dit barn. Vi giver plads til tro og samtaler om alt mellem himmel og jord.

Dit barn vil opleve medbestemmelse fra dag ét. Gennem demokrati og medansvar inspirerer vi dit barn til at tage aktiv del i det samfund vi lever i.

Skal dit barn være med? Så kom forbi og leg med.

Med venlig hilsen
Lederne i FDF Svanninge-Faaborg

 

“Børn kan dobbelt så meget som de selv tror, og 10 gange så meget som deres mor tror”

– Mads Rasmussen, kredsleder

Kom og prøv det 🙂

Du er velkommen til at komme og prøve om FDF er noget for dig – og du må gerne tage din mor og far med. Vi anbefaler man giver det 3-4 gange, så man rigtig kan se hvad vi laver. Derefter kan man bestemme sig til om man vil meldes ind hos os. Kontakt Mads for mere information.