Opdatering af hjemmesiden

Vi er ved at opdaterer hele hjemmesiden så den er klar til en ny FDF sæson. Så det kan rode lidt. MEN alle sæsonplaner er online og klar til brug.

Bliv medlem

FDF kan det hele…

Der findes familier hvor det er svært at få tiden til at hænge sammen, og det er ikke sikkert at der er tid til de store udfoldelser i hverdagen sammen med børnene.

FDF kan være det pusterum der skal til, for at forældrene kan få fred i deres ting, og børnene kan få “en på opleveren”.

Men FDF er ikke kun en billig pasningsordning, FDF er idébestemt børne- og ungdomsarbejde, med sunde kerneaktiviteter og udfordringer til alle aldersgrupper.

FDF er for slapsvanse, superstjerner og særlinge. Går man til fodbold, handler det om fodbold, og man skal helst være god til at spille fodbold, for at være med. Går man til badminton, handler det om badminton, og man skal helst være god til badminton, for at være med.

Når man går til FDF, handler det om at være sammen med andre mennesker om en bred vifte af forskellige oplevelser, og man skal helst være god til at opleve for at være med.

Forkundskaberne har du altså allerede – nu er det bare med at få én på “opleveren”.

Børn kan dobbelt så meget som de selv tror, og 10 gange så meget som deres mor tror

Mads Rasmussen

Kredsleder, FDF Svanninge-Faaborg

Det er ikke meget udstyr der skal til for at være rigtig FDFer

Forbundskjorten:  I FDF har vi en forbundsskjorte, som den eneste nødvendige beklædningsgenstand. Den skal have en kredsbetegnelse påsyet. Selve skjorte kan du købe i vores butik 55° NORD. Men vores kreds har en “Kreds Butik”, hvor du kan købe skjorten. Skjorten er blå, lavet at et meget solidt stof, der holder mange år. I øjeblikket koster en forbundsskjorte 295-400 kr.

Sangbogen: FDFs sangbog hedder “March og Lejr”. Den skal du også bruge som FDFer. Den skal du købe selv, men den koster kun ca. 40 kr, og kan købes i vores lokale Kreds Butik.

Beklædning: Der er kun forbundsskjorten der er nødvendig for at gå til FDF, men der er en bred vifte af forskellige beklædningsgenstande. Der er f.eks. FDF bukser, jakker, fleece, cap og bælte.

%

Oplevelser

%

Leg og Læring

Nye venner

Sommerlejr

Vil du gerne vide mere?