Friluftsliv i børnehøjde 🌱

Vores FDF Spirer hold er et tilbud til jer, der gerne vil opleve naturen sammen med jeres børn. Her leger vi, har naturaktiviteter, laver bål og hygger os. Så kom og mød andre lokale familier i det fri 🌱
 
FDF Spirer udspringer af et FDF Familiekoncept. Det er et tilbud til familier, dvs. voksne og børn, hvor der laves aktiviteter i fællesskab. Det kan være bålmad, dragebygning og oplevelser med natur og friluftsliv i dejlige og naturskønne omgivelser.
 
Aktiviteterne er primært for børn fra 2-6 år, men børn under to er meget velkomne. Vi mødes ca. hver 4 uge ml. kl. 10-12. Her vil der være aktiviteter hvor hele familien deltager og så slutter vi af med hygge omkring bålet.
 
Vi glæder os til at se Jer
 
Med venlig hilsen
Rikke og Mads

 

Tak til Friluftsrådet 🫶

Friluftsrådet har støttet vores FDF Spirer hold med midler der gør vi har kunne indkøbe aktivitetskasser samt udstyr, der gør vi kan lave endnu mere og bedre FDF Spirer 🌱
 
Med de midler vi har fået fra Friluftsrådet har vi bla. kunne indkøbe:
  • Krible krable aktivitetskasser
  • Vandkikkerter og waders i børnestørrelse
  • Vi undersøger skoven aktivitetskasse
  • Kasse med udstyr til bålmad + kogebog
  • Kikkerter
  • Samt tilskud til PR materiale

Tusind tak til Friluftsrådet – vi glæder os til at tage alle kasserne i brug.

Friluftsrådet har støttet FDF Spirer

Praktiske informationer 🌱

Aktiviteterne er målrettet børn på 2-6 år. Man er selvfølgelig velkommen til at medbringe både yngre og ældre børn. Fra 0. Klasse kan børnene deltage i vores almindelige FDF-møder uden forældre.

FDF Spirer-møderne holdes som udgangspunkt i skoven og i naturen. Og man kan på vores Facebook begivenheder se hvor vi skal mødes.

Vi mødes kl. 10 og slutter kl. 12 efter fællesspisning. Maden vil enten være noget vi laver sammen over bål. Eller være noget man medbinger hjemmefra (madpakker, sammenskuds osv.). Dette vil også stå beskrevet i vores Facebook begivenhed for hvert møde.

Spirer kalender 🌱

Kom og prøv det 🙂

I er velkommen til at komme og prøve om FDF Spirer er noget for Jeres familie –  Kontakt Rikke og Mads for mere information.