#computernat
2020 – Level 1

Årets hyggeligste arrangement hvor vi gamer hele natten. For alle væbnere og opefter.

Køb din billet nederst på siden.

 

Deadline for tilmelding:

Dag(e)

:

Time(r)

:

Minut(ter)

:

Sekund(er)

Er du klar?

Så er det igen tid til vi holder #computernat i FDF Svanninge-Faaborg. Årets hyggeligste arrangement hvor vi gamer hele natten. Vi har allerede været til #computernat Level 1 i foråret, nu er det tid til Level 2. Vi starter tidligt så der også er mulighed for at få lidt søvn. Derfor er det en god ide at tage sovegrej med

Lørdag d. 21. marts kl. 12 til Søndag d. 22. marts kl. 12

Vi har stadig kun 35 pladser, så tilmeld dig så hurtigt du kan – det er først-til-mølle. Du tilmelder dig ved at bestille din billet her på side. Husk at læs vores vilkår og regler længere nede på denne side 🙂

Har du spørgsmål til computernat, så kan du sende en besked til os nederst på siden eller stille dem på Facebooksiden.

Vi glæder os helt vildt til at se jer

/Jakob, Jan og Mads

Hvem kan deltage?

#computernat er et arrangement der bliver afholdt ved FDF Svanninge-Faaborg. Arrangementet har kørt stort set siden computeren blev opfundet. Som udgangspunkt kan man deltage uanset hvilken kreds man er medlem af 🙂

Det er kun væbnere og opefter der kan deltage.

Informationer

Vi har samlet en masse informationer i kasserne herunder. Husk at læs det hele godt igennem. Har du spørgsmål som du ikke finde svar på her, så kan du altid sende os en mail.

Tilmelding + Pris + afbestilling

Vi har kun 35 pladser, så det er først-til-mølle princippet der gælder. Det er meget vigtigt du tilmelder dig via vores side. www.computernat.dk

Prisen er i år 100 kr. (som betales når du tilmelder dig) – Bemærk at din tilmelding først er gældende når vi har modtaget din betaling for billetten.

Tilmeldingen åbner 1. december kl. 12.

Tilmelding

Du tilmelder dig ved at bruge vores tilmeldingssystem her på siden. Bemærk at du først er tilmeldt når du har modtaget en bekræftelse fra os. Læs mere om dette når du tilmelder dig.

Afbestilling

Du kan afbestille din tilmelding op til 14 dage før #computernat – Afbestilling kan kun ske ved at kontakte os via formularen øverst på siden (Klik på “kontakt”) eller via vores mail adresse. Afbestiller du for sent kan vi desværre ikke tilbageføre billetprisen til dig.

"Lille" Billet (pusling/tumling/pilt)

En lille billet er for puslinge/tumlinge/pilte. Vi vil gerne have jer med til #computernat også, men syntes 24 timer måske er lidt for lang tid at sidde og spille. Derfor har vi lavet en “lille” billet til jer. Her kan i komme og være med til #computernat fra kl. 12 til kl. 20. Du kan også deltage i kortere tid hvis det bliver for langt, men klokken 20 skal man hentes når man har en “lille” billet. Hvis du vil spise med koster det 60 kr – vi skal have pizza og du vælger fyldet på din pizza under bestillingen. Hvis du ikke ønsker at spise med koster det 20 kr. Uanset hvad du vælger får du et sejt mærke til skjorten.

Når du deltager med en “lille” billet må du medbringer: iPad, bærbar computer eller en spillekonsol – men husk du selv skal have fjernsyn med (max 27″).

Information til kredsene

Har i medlemmer med, som deltager på en “lille billet”, så skal der deltage minimum 1 leder fra kredsen, som er der i samme periode som dem der deltager på “lille billet”.

Overnatning

Vi har kun et begrænset antal sovepladser indenfor, vi bruger al vores plads på i kan være der til at spille computer. Så vi anbefaler i taget et telt med og slår op i vores have.

Mad

Der vil være aftensmad lørdag aften. Vi spiser nok omkring kl. 20.30 – menuen er pizza (husk at skriv på din bestilling hvad du vil have på, det er den vi bestiller efter). Derudover vil der være en let morgenmad for dem der har lyst søndag. Skal du have noget at spise ud over det så skal du selv have det med. Der er IKKE mulighed for at varme mad. Strømmen bruger vi på at holde computerne tændt. Husk en madpakke til lørdag eftermiddag. HUSK evt at tage en madpakke med til lørdag eftermiddag.

Tut & Snoller

Vi har ingen tut. Alt hvad du skal bruge ud over det af slik og sodavand skal du selv tage med.

Computer
Sørg for din computer er opdateret inden du køre hjemmefra. Og husk at tage de spil med du vil spille. Hvis din computer ikke har trådløst netværk skal du huske at medbringe et 5 meter netværkskabel (gerne mere) – Husk også en strømdåse til dine strømstik. Vi har kun strømstik UDEN JORD.
Hvis du spiller på konsol (PS/XBOX) så anbefaler vi KRAFTIGT at du tager et netværkskabel med på minimum 5 meter. Da vi har erfaret, at mange konsoller på det trådløse net gør at det køre langsomt.
Internet

Vi har internet i kredshuset. Det skal bruges til at spille på. Så du skal downloade film hjemmefra hvis du ikke vil spille. På den måde er vi sikre på nettet fungere for dem der er kommet for at spille.

HUSK at downloade de spil du vil spille hjemmefra. Så du ikke stjæler internet forbindelse fra de andre ved at downloade!

Adresse & Parkering

Ligesom sidste år holder vi #computernat i vores kredshus. Du skal stille GPS’en til Saugstedlund 29a, 5600 Faaborg. Hvis du bare skal sætte dine ting af må du gerne køre direkte til adresse. Bare du ikke holder i naboernes indkørsel. Hvis du skal blive under hele #computernat skal du parkere ved Øhavsskolen – Afdeling Uglen. Vi kan hjælpe dig derover når du kommer.

Generel Information

Husk #computernat skal være et sjovt arrangement. Respekter dem der kommer for at spille computer.

Vi kan desværre ikke sige nøjagtigt hvor meget plads du har, men forvent at vi kommer til at sidde tæt – Da vi har begrænset mængde af strøm og vil undgå strømsvigt er det kun tilladt at tilslutte din computer og din mobillader på din plads. Ved en computer forstås selve computeren og 1 skærm (2. skærme kan i nogle tilfælde accepteres, men vi forbeholder os retten til at bede dig slukke den hvis vi vurderer det er bedst for den samlede oplevelse).

Det er ikke tilladt at have køleskab, elkedel osv. med til #computernat – eller du må gerne tage det med, men du får ikke lov til at sætte det til – så lad det blive hjemme.

Du kan tilmelde dig alle vores turneringer, men husk den gode tone, det skal være sjovt at spille i vores turneringer.

Man skal være væbner (eller opefter) for at kunne deltage på #computernat – lederne behøver ikke være med, vi skal nok holde øje med børnene. Men husk de generelt skal kunne passe sig selv og der nok bliver kørt en del sukker ind i løbet af vores arrangement.

Kan man forlade #computernat og komme tilbage senere?
Nej du kan ikke forlade #computernat og komme tilbage igen. Det vil sige, at du kan ikke tage hjem og sove og så komme tilbage. Du må selvfølgelig gerne deltage og tage hjem før tid.

Hvad sørger FDF Svanninge-Faaborg for?

  • Strøm (1 strømstik pr. deltager) – Vores strømstik er uden jord stik.
  • Netværk (1 stik pr. deltager – eller trådløst netværk)
  • Internetforbindelse
  • Masser af hygge
  • Fred fra mor og far
  • Nye venner
  • Udveksling og nørderi om computer og konsoller
Streaming

#computernat vil blive streamet – vi kan ikke sige noget om hvor mange timer eller hvornår. Under sidste #computernat streamede vi hele tiden – og vi håber det kan lade sig gøre denne gang også. Vi streamer primært til YouTube, men denne gang vil vi også streame til Twitch – og måske enkelte gange til Facebook.

Det vil foregå på den måde, at vi har kameraer placeret i 3 af hjørnerne i rummet, derudover vil der være et kamera ud fra sofagruppen til storskærmen. Selve streamen vil være et mix af os der sidder og spiller og snakker.

Når du tilmelder dig #computernat så accepterer du også at være med på vores streame. Ikke at du skal sidde og spille på en streame, men du acceptere at du er i et lokale hvor der er placeret kameraer som sender et live signal ud til nettet. Hvis dette ikke er ok med dig, så kan du desværre ikke deltage i #computernat – da vi ikke har nogle muligheder for at klippe dig ud eller placere dig et sted hvor man ikke vil kunne se dig.

Hvorfor streamer vi? Der er som sådan ikke nogen større tanke bag at vi streamer. Ud over at vi syntes det er et sjovt medie at arbejde med. Og så syntes vi det er sjovt at se om vi kan få folk til at kigge med som ikke normalt går til FDF eller folk fra andre kredse.

Hold øje med siden her samt vores Facebook side – hvor vi vil sørge for link til vores streames under #computernat

Selvfølgelig streamer vi!

Vi har de tidligere år streamet under #computernat – før har vi streamet via YouTube. Men sidste år startede vi med at streame via Twitch. Det gør vi igen i år. Vi tør ikke love hvor meget vi streamer. Vi arbejder på en lille sendeplan, så du ved hvornår der kommer særligt indhold i streamen. Men ellers er det bare at følge os, så går du ikke glip af noget.

 

Hvorfor Streamer vi? Vi gør det egentlig kun fordi vi syntes det er mega sjovt, men vi gør det også for at blive klogere på hvordan mediet virker. Chatten er altid åben under vores streame så du kan stille spørgsmål.

 

 

 

Vær med og følg med!

Vi har lavet en Discord server, hvor du selvfølgelig er velkommen til at være med. Serveren er primært lavet til dem der er med til #computernat. Men andre FDFere må også gerne være med. Her kan vi holde fællesskabet kørende når der ikke er #computernat.

 

Du må også gerne følge os vores Facebookside, så kan du let følge med i de nyeste oplysninger om #computernat

 

 

 

Plakater

2020 – Level 1

2019 – Level 2

2019 – Level 1

2018

2017

2016

2015