#computernat 2019 - Level 1 - Tilmelding åbner

Dag(e)

:

Time(r)

:

Minut(ter)

:

Sekund(er)

#computernat 2019 - Level 1 - 27/4 kl. 12 til 28/4 kl. 12

Dag(e)

:

Time(r)

:

Minut(ter)

:

Sekund(er)

Så er det igen tid til vi holder #computernat i FDF Svanninge-Faaborg. Årets hyggeligste arrangement hvor vi gamer hele natten. Som noget nyt holder vi her i 2019 også en omgang #computernat her i første halvdel af året. Vi kalder det Level 1. Vi starter tidligt så der også er mulighed for at få lidt søvn. Derfor er det en god ide at tage sovegrej med

Lørdag d. 27. april kl. 12 til Søndag d. 28. april kl. 12

Vi har stadig kun 35 pladser, så tilmeld dig så hurtigt du kan – det er først-til-mølle. Tilmeldingen åbner d. 1. marts kl. 19.00. Linket kommer her på siden samt på vores Facebookside.

Har du spørgsmål til computernat, så kan du sende en besked til os nederst på siden eller stille dem på Facebooksiden.

Vi glæder os helt vildt til at se jer

/Jakob, Jan og Mads

Tilmelding + Pris

Vi har kun 35 pladser, så det er først-til-mølle princippet der gælder. Det er meget vigtigt du tilmelder dig via vores side. www.computernat.dk

Prisen er i år 100 kr. (som betales når du ankommer – du kan betale kontant med lige penge, eller via MobilePay).

Tilmeldingen åbner 1. marts kl. 19.

Vi vil gerne henvise til at så få ledere som muligt tilmelder sig. Vi har som sagt kun plads til 35 inkl. ledere. I er velkommen til at aflevere jeres børn og komme og hente dem igen (de skal selvfølgelig kunne passe på sig selv).

Overnatning

Vi har kun et begrænset antal sovepladser indenfor, vi bruger al vores plads på i kan være der til at spille computer. Så vi anbefaler i taget et telt med og slår op i vores have.

Mad

Der vil være aftensmad fredag aften. Vi spiser nok omkring kl. 20.30 – menuen er pizza (husk at skriv på din bestilling hvad du vil have på, det er den vi bestiller efter). Derudover vil der være en let morgenmad for dem der har lyst lørdag. Skal du have noget at spise ud over det så skal du selv have det med. Der er IKKE mulighed for at varme mad. Strømmen bruger vi på at holde computerne tændt. Husk en madpakke til lørdag eftermiddag.

Tut & Snoller

Vi har ingen tut. Alt hvad du skal bruge ud over det af slik og sodavand skal du selv tage med.

Computer
Sørg for din computer er opdateret inden du køre hjemmefra. Og husk at tage de spil med du vil spille. Hvis din computer ikke har trådløst netværk skal du huske at medbringe et 5 meter netværkskabel (gerne mere) – Husk også en strømdåse til dine strømstik. Vi har kun strømstik UDEN JORD.
Internet

Vi har internet i kredshuset. Det skal bruges til at spille på. Så du skal downloade film hjemmefra hvis du ikke vil spille. På den måde er vi sikre på nettet fungere for dem der er kommet for at spille.

Adresse & Parkering

Ligesom sidste år holder vi #computernat i vores kredshus. Du skal stille GPS’en til Saugstedlund 29a, 5600 Faaborg. Hvis du bare skal sætte dine ting af må du gerne køre direkte til adresse. Bare du ikke holder i naboernes indkørsel. Hvis du skal blive under hele #computernat skal du parkere ved Toftegårdsskole. Vi kan hjælpe dig derover når du kommer.

Generel Information

Husk #computernat skal være et sjovt arrangement. Respekter dem der kommer for at spille computer.

Vi kan desværre ikke sige nøjagtigt hvor meget plads du har, men forvent at vi kommer til at sidde tæt – Da vi har begrænset mængde af strøm og vil undgå strømsvigt er det kun tilladt at tilslutte din computer og din mobillader på din plads. Ved en computer forstås selve computeren og 1 skærm (2. skærme kan i nogle tilfælde accepteres, men vi forbeholder os retten til at bede dig slukke den hvis vi vurderer det er bedst for den samlede oplevelse).

Det er ikke tilladt at have køleskab, elkedel osv. med til #computernat – eller du må gerne tage det med, men du får ikke lov til at sætte det til – så lad det blive hjemme.

Du kan tilmelde dig alle vores turneringer, men husk den gode tone, det skal være sjovt at spille i vores turneringer.

Man skal være væbner (eller opefter) for at kunne deltage på #computernat – lederne behøver ikke være med, vi skal nok holde øje med børnene. Men husk de generelt skal kunne passe sig selv og der nok bliver kørt en del sukker ind i løbet af vores arrangement.

Kan man forlade #computernat og komme tilbage senere?
Nej du kan ikke forlade #computernat og komme tilbage igen. Det vil sige, at du kan ikke tage hjem og sove og så komme tilbage. Du må selvfølgelig gerne deltage og tage hjem før tid.

Hvad sørger FDF Svanninge-Faaborg for?

  • Strøm (1 strømstik pr. deltager) – Vores strømstik er uden jord stik.
  • Netværk (1 stik pr. deltager – eller trådløst netværk)
  • Internetforbindelse
  • Masser af hygge
  • Fred fra mor og far
  • Nye venner
  • Udveksling og nørderi om computer og konsoller

Skriv til os her

10 + 1 =

#computernat 2017

Vi holder #computernat 2017 i vores kredshus. Adressen er Saugstedlund 29a, 5600 Faaborg – Husk at parkere ved Toftegårdsskolen – i kan sagtens køre op og læsse af, men parkering foregår ved Toftegårdsskolen.

Parkering

Share This

Så skal der sendes beskeder :-D

Du er altid velkommen til at kontakte os

Du kan bl.a. gøre det ved at udfylde formularen herunder