Næste #computernat er d. 23-24. Marts 2024

Dag(e)

:

Time(r)

:

Minut(ter)

:

Sekund(er)

24 TIMERS GAMING

#computernat spiller igen – og vi er SÅ klar til at tage imod dig.

Gør dig klar til 24 timers ren hygge, fællesskab, grin, latter og gaming.

Her på siden kan du læse lidt om hvad der kommer til at ske – nogle ting er måske en smule anderledes end sidste #computernat – Så det er en god ide at læse det hele godt igennem – du tilmelder dig igennem vores medlemssystem ved at klikke her.

Vi glæder os til at se dig igen 😀

 

PROGRAM

Herunder kan du se et forventet program for de 24 timer

Lørdag
Kl. 10.00 – Døren åbner og du kan komme ind – DØREN åbner altså først kl. 10, så der er ingen grund til at komme kl. 9.30 😉

HUSK at medbring noget du kan spise til frokost!

Kl. 19/20-ish spiser vi aftensmad

Søndag
Kl. 8.00 – Mulighed for morgenmad
Kl. 10.00 – Fælles oprydning, vi slukker for strømmen
Kl. 11.00 – Tak for denne gang

 

VÆR AKTIV OG VÆR MED

Vi glæder os helt vildt til, at lave #computernat for jer igen. Vi har gode traditioner for, at #computernat er et hyggeligt sted at være og hvor der er plads til alle – uanset hvilket spil man spiller.

Så kom med et åbent sind og en god spand godt humør – og lad os lave en fantastisk omgang #computernat sammen

 

VI STREAMER SELVFØLGELIG…

De sidste mange gange har vi streamet fra computernat – faktisk har vi streamet #computernat i over 173 timer – hvis vi sådan lige regner det hele med. Og selvfølgelig streamer vi også denne gang.

Indholdet i streamen er deltagerne med til at bestemme. Så har du lyst til at bidrage til streamen og spille lige præcis dit favoritspil, så tag fat i os. Så kigger vi på det. Der vil komme en forventet streamingplan op inden #computernat

Alle der tilmelder sig til #computernat accepterer samtidig, at deltage i vores streame. Da kredshuset på en måde bliver omdannet til et lille mini-studie hvor deltagerne sidder og spiller “rundt” om studiet.

Vi streamer på Twitch – og det er helt gratis at se med – opretter du en bruger derinde har du mulighed for at deltage i vores chat, hvor du kan sende beskeder direkte ind til vores studie. Og vi vil ELSKE at modtage dine beskeder.

Vi forventer at streame på følgende tidspunkter:
Lørdag kl. 11 til Søndag kl. 10

 

STREAMING PLAN

Vi kan desværre ikke give nogle faste tidspunkter med hvornår der foregår hvad på vores stream – for vi laver det hele meget spontant og efter hvad vi lige har lyst til. MEN.. vi har har snakket om følgende emner, men igen – det kan ændre sig

EMNE-BANKEN 🕹️

 • TrackMania
 • LateNight NintendoShow m. Mikkel & Mads
 • Sims Stream m. Alex
 • Fall Guys m. Mads – Åben lobby for alle
 • Counter Strike 2

 

OBS ANG. ANKOMST!

Døren åbner FØRST kl. 10 denne gang – Så der er slet ingen grund til at komme kl. 9.20 – for i kommer først ind kl. 10 😉

Tilmelding + Pris + afbestilling

Vi har kun 22 pladser, så det er først-til-mølle princippet der gælder. Det er meget vigtigt du tilmelder dig via vores side. www.computernat.dk

Billeten koster 165 kr. (som betales når du tilmelder dig) – Bemærk at din tilmelding først er gældende når vi har modtaget din betaling for billetten.

Tilmelding

Du tilmelder dig ved at bruge vores medlemssystem. Bemærk at du først er tilmeldt når du har modtaget en bekræftelse fra os. Læs mere om dette når du tilmelder dig.

Afbestilling

Du kan afbestille din tilmelding op til 14 dage før #computernat – Afbestilling kan kun ske ved at kontakte os via formularen øverst på siden (Klik på “kontakt”) eller via vores mail adresse. Afbestiller du for sent kan vi desværre ikke tilbageføre billetprisen til dig.

Overnatning

Vi har valgt at alle skal slukke for deres computer/konsol mellem kl. 4 til kl. 6 – i denne periode skal der være ro så man har mulighed for at sove lidt.

Vi har begrænset plads man kan sove på – så vær forberedt på at man kommer til at sove lidt over det hele. Du er velkommen til at medbringe et telt, som du kan slå op ude i vores have – men vær obs på, at det kan være koldt – så medbring en god sovepose.

Medbring luftmadras/liggeunderlag til 1 person + din sovepose og hovedpude.

Mad

FROKOST LØRDAG: Du skal selv medbringe det du vil spise til frokost om lørdagen. Bemærk at du IKKE har mulighed for at varme din mad op i kredshuset. Men du er selvfølgelig velkommen til at medbringe en trangia du kan bruge i vores have 🙂

Vi sørger for aftensmad lørdag aften – menuen står denne gang på lasagne, brød samt salat. Der vil også være morgenmad om søndagen. Har du brug for mere mad skal du selv medbringe det 😉

Der er IKKE mulighed for at varme mad. Strømmen bruger vi på at holde computerne tændt. HUSK evt at tage en madpakke med til lørdag!

Tut & Snoller

Vi har ingen tut. Alt hvad du skal bruge ud over det af slik og sodavand skal du selv tage med.

Det er ikke tilladt at drikke energidrik hvis du er under 18 år!

Computer
Sørg for din computer er opdateret inden du køre hjemmefra. Og husk at tage de spil med du vil spille. Hvis din computer ikke har trådløst netværk skal du huske at medbringe et 10 meter netværkskabel (gerne mere) – Husk også en strømdåse til dine strømstik. Vi har kun strømstik UDEN JORD.
Hvis du spiller på konsol (PS/XBOX) så anbefaler vi KRAFTIGT at du tager et netværkskabel med på minimum 10 meter. Da vi har erfaret, at mange konsoller på det trådløse net gør at det køre langsomt.
Computerne i medbringer bliver efterhånden større og har flere krafter. Det udfordre vores strøm en lille smule. Det er derfor kun tilladt at have 1 skærm med til sin computer. Og skal du lade din telefon/ipad op skal den lades ved at bruge stikkene i din computer.
Internet

Vi har internet i kredshuset. Det skal bruges til at spille på. Så du skal downloade film hjemmefra hvis du ikke vil spille. På den måde er vi sikre på nettet fungere for dem der er kommet for at spille.

HUSK at downloade de spil du vil spille hjemmefra. Så du ikke stjæler internet forbindelse fra de andre ved at downloade!

Adresse & Parkering

Ligesom sidste år holder vi #computernat i vores kredshus. Du skal stille GPS’en til Saugstedlund 29a, 5600 Faaborg. Hvis du bare skal sætte dine ting af må du gerne køre direkte til adresse. Bare du ikke holder i naboernes indkørsel. Hvis du skal blive under hele #computernat skal du parkere ved Øhavsskolen – Afdeling Uglen. Vi kan hjælpe dig derover når du kommer.

Generel Information

Husk #computernat skal være et sjovt arrangement. Respekter dem der kommer for at spille computer.

Vi kan desværre ikke sige nøjagtigt hvor meget plads du har, men forvent at vi kommer til at sidde tæt, men vi overholder samtidig de regler og retningslinjer der er gældende – Da vi har begrænset mængde af strøm og vil undgå strømsvigt er det kun tilladt at tilslutte din computer og din mobillader på din plads. Ved en computer forstås selve computeren og 1 skærm (2. skærme kan i nogle tilfælde accepteres, men vi forbeholder os retten til at bede dig slukke den hvis vi vurderer det er bedst for den samlede oplevelse).

Det er ikke tilladt at have køleskab, elkedel osv. med til #computernat – eller du må gerne tage det med, men du får ikke lov til at sætte det til – så lad det blive hjemme.

Du kan tilmelde dig alle vores turneringer – hvis der er nogle turneringer til denne #computernat, men husk den gode tone, det skal være sjovt at spille i vores turneringer.

Man skal være væbner (eller opefter) for at kunne deltage på #computernat – lederne behøver ikke være med, vi skal nok holde øje med børnene. Men husk de generelt skal kunne passe sig selv og der nok bliver kørt en del sukker ind i løbet af vores arrangement.

Kan man forlade #computernat og komme tilbage senere?
Kontakt os hvis det er nødvendigt at forlade #computernat i en kort periode, så ser vi hvad der kan lade sig gøre.

Hvad sørger FDF Svanninge-Faaborg for?

 • Strøm (1 strømstik pr. deltager) – Vores strømstik er uden jord stik.
 • Netværk (1 stik pr. deltager – eller trådløst netværk)
 • Internetforbindelse
 • Masser af hygge
 • Fred fra mor og far
 • Nye venner
 • Udveksling og nørderi om computer og konsoller
Streaming

#computernat vil blive streamet – vi kan ikke sige noget om hvor mange timer eller hvornår. Under sidste #computernat streamede vi hele tiden – og vi håber det kan lade sig gøre denne gang også. Vi streamer primært til YouTube, men denne gang vil vi også streame til Twitch – og måske enkelte gange til Facebook.

Det vil foregå på den måde, at vi har kameraer placeret i 3 af hjørnerne i rummet, derudover vil der være et kamera ud fra sofagruppen til storskærmen. Selve streamen vil være et mix af os der sidder og spiller og snakker.

Når du tilmelder dig #computernat så accepterer du også at være med på vores streame. Ikke at du skal sidde og spille på en streame, men du acceptere at du er i et lokale hvor der er placeret kameraer som sender et live signal ud til nettet. Hvis dette ikke er ok med dig, så kan du desværre ikke deltage i #computernat – da vi ikke har nogle muligheder for at klippe dig ud eller placere dig et sted hvor man ikke vil kunne se dig.

Hvorfor streamer vi? Der er som sådan ikke nogen større tanke bag at vi streamer. Ud over at vi syntes det er et sjovt medie at arbejde med. Og så syntes vi det er sjovt at se om vi kan få folk til at kigge med som ikke normalt går til FDF eller folk fra andre kredse.

Hold øje med siden her samt vores Facebook side – hvor vi vil sørge for link til vores streames under #computernat

Plakater

computernat 2023

2023 (efterår)

computernat 2023

2023 (forår)

Computernat 2022 - Efterår

2022 (efterår)

computernat forår 2022

2022 (forår)

2021 (efterår)

2021 (hjemme edition)

2020 (hjemme edition)

2020 (hjemme edition)

2019 – Level 2

2019 – Level 1

2018

2017

2016

2015

#computernat butikken

WEBSHOP

Du kan købe #computernat produkter i FDF Svanninge-Faaborgs webshop. Vores webshop bliver håndteret af Sport & Profil. Har du spørgsmål til produkterne eller spørgsmål til din ordre kan du kontakte dem direkte.

 

Twitch

Du kan følge os på vores Twitch kanal. Så får du besked når du streamer. Og smid gerne en kommentar når vi streamer.

 

Discord

Du er velkommen til at joine vores Discord server. Så kan du være med i vores hyggelige fælleskab.

 

Facebook

Du må også gerne følge os på Facebook og dele vores billeder og film med alle dine venner i kredsen.