FDF Svanninge-Faaborg Tamburkorps

Vil du gerne booke tamburkorpset til et arrangement?

Tamburkorps

FDF Svanninge-Faaborg har som en af de eneste kredse i Danmark stadig et tamburkorps. Og det er vi super stolte af. Vores tamburkorps har svinget meget i medlemmer. I gamle dage var det ikke unormalt der var over 30 medlemmer i korpset og det har også været helt nede på mellem 5-7 medlemmer. Heldigvis oplever vores tamburkorps i øjeblikket en stor fremgang og tæller i dag ca. 15 medlemmer, der alle mødes hver uge og øver på Svanninge Skole.

Man kan være med i tamburkorpset når man er 9 år. Man kan komme til at spille på alle vores instrumenter – dog kræver det en vis størrelse hvis man gerne vil gå med vores stortromme samt vores alm. marchtrommer.

Tamburkorpset mødes hver uge for at øve. En øveaften kan bygges op på mange måder og det er ikke altid man spiller på sit instrument på en øveaften. Den første torsdag i hver måned er der sammenspil hvor hele korpset mødes og spiller sammen.

Vores tamburkorps er ofte ude og spille til diverse arrangementer. Måske har du set dem spille til Fugleskydning i Svanninge/Millinge/Faldsled eller måske har du set dem modtage julemanden i både Faldsled, Millinge og Faaborg. Selvom man først lige er startet kommer man med os ud og spille. Og det er altid super sjovt at være med.

Tamburkorpset deltager et par gange om året i diverse øveweekender og stævner. Her mødes de med andre tamburkorps fra resten af landet. På stæverne øver man sammen med andre børn og unge, som kan det samme som én selv og får en masse nye venner. Vores øveweekender kan både blive holdt kun for os og nogle gange inviterer vi nogle af vores gode venner med. Men uanset hvad har vi det rigtig sjovt og lære en masse nye ting.

Vi har altid plads til en ekstra. Så kunne du godt tænke dig at være med, så kom ned på Svanninge Skole en torsdag  mellem kl. 19.00-20.00 eller skriv til os via linket her i bunden af siden. Så skal vi nok være klar til at svare på spørgsmål.

Vi glæder os allerede helt vildt til at se dig 🙂

Øveaften

Alle vores elever får ca 30. min. ene undervisning hver uge af deres instruktør. Den første torsdag i hver måned er der sammenspil hvor hele korpset spiller sammen.

Vi følger skolernes ferieplan. Det vil sige, at når skolen holder ferie holder vi også ferie. Dejlig nemt at huske.

Kan du ikke komme til en øveaften er det vigtigt du husker at melde afbud til din instruktør, så de ikke står og venter på dig.

%

Spilleglæde

%

Sjovhed

Numre

Arrangementer

Vil du også spille i landets fedeste tamburkorps?

Heyy! Vi sender live med #computernat
CURRENTLY OFFLINE