Linseret m. chili

  • 300 g Bulgur
  • 5,5 dl Vand
  • 2 stk. Skalotteløg + lidt olie
  • 50 g Linser
  • 5 stk. Tørrede tomater
  • 1 stk. Lille hot chili efter eget valg
  • 1 stk. Bouillonterning
  • 2 dl Vand til bouillonterning
  1. Kom vand i den lille trangia gryde. Tilsæt lidt salt til vandet og kog bulguren i ca. 5 min. Hold derefter gryden varm med et viskestykke eller i din sovepose.

  2. Hak løget fint. Tag den store trangia gryde og svits løgene i olien.

  3. Tilsæt linser, vand, bouillonterning og de tørrede tomater.

  4. Snit dele eller hele chilien fint. Tilsæt efter behag.

  5. Lad det koge i ca. 10 min.

  6. Spis det sammen med bulguren 😀

Hovedret
trangia